Amiben segíteni tudunk...

A legkorszerűbb felhasználói szempontok mentén alkotjuk meg azt az online terméket, amely a lehető legmagasabb szinten tükrözi a cége arculatát, és hosszútávon segíti a vállalkozása bevételnövekedését.

Weboldal készítés
01

Egy weboldal minden túlzás nélkül a vállalkozás, a márka sikerének a kapuja. Itt ragadhatjuk meg elsőként a felhasználók tekintetét, és tarthatjuk fenn az érdeklődésüket a szolgáltatások vagy termékek iránt.

Segítünk, hogy egy olyan, a mai digitális zajból is kiemelkedő, modern és felhasználóbarát weboldalt tudhasson magáénak, mely az elejétől kezdve stabil alapot biztosít cége/márkája minden további marketing tevékenységéhez.

Több éves tapasztalattal, aprólékosan kidolgozott részletekkel és maximális odafigyeléssel alakítjuk weboldalainkat.

Nyílt forráskódú CMS technológiákat használunk, weboldalaink alapja a WordPress. Ezzel a megoldással Ön is kényelmesen és egyszerűen kezelheti majd saját weboldala tartalmát, amely természetesen bármikor továbbfejleszthető.

Webáruház készítés
02

Ahogy egyre több vállalkozás bukkan fel saját webáruházzal a digitális térben, úgy válik egyre égetőbbé a kérdés: hogyan lehet kitűnni a tömegből?

Ha Ön is szeretné megerősíteni online jelenlétét egy jól működő webáruházzal, akkor fontos, hogy egyedi arculattal csatlakozzon be a piacra.

Webshopját a saját márkája arculatára készítjük el, egyedi tervezéssel, termékoldalak kialakításával, és tartalomfeltöltéssel segítünk megtalálni vállalkozása unikális, mégis eredményorientált hangját.

SEO
03

Lehet bármilyen jó egy weboldal, ha nem SEO-barát, akkor csupán féllábú óriás. Azaz hiába a jó tartalom, ha a Google nem látja, az olyan, mintha nem is létezne.

A SEO (Search Engine Optimization), egy átfogó kifejezés azokra a módszerekre, melyek segítségével egy weboldal a Google (és más keresők) találatai között az elsők közé kerülhet.

Az általunk tervezett weboldalak kialakítása során mindig nagy hangsúlyt fektetünk a SEO beállításokra, így megbízóink nem csak egy modern, jól működő weboldalt tudhatnak magukénak, de jó eredményeket is a keresési találatok között. Így generálunk stabil, folyamatos forgalmat a Google keresőjéből vállalkozása számára, ráadásul amellett, hogy ezek a kattintások nem jelentenek plusz költséget, az ilyen módon érkező felhasználók vásárlási szándéka statisztikailag is magasabb.

Akik minket választottak

Digitalform
Digitalform